Konu
:
Son zamanlarda forum..
Tekil Mesaj gösterimi
09-30-2010, 18:36
#
80
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
Beylerbeyi
Nickli Üyeden Alıntı
bazen gereksiz çıkışlarım oluyor. sizin gibi değerli abilerimin eleştirileriyle kendimi düzeltmeye çalışıyorum.
redyellow 2 günlük ban yemişti. onu bile küstürdük, şimdi banlı değil ama foruma artık girmek istemiyor. haksız da sayılmaz.
ümmü seleme bölüm sorumlusuydu, redyellow a da böyle bir sorumluluk verilebilirdi veya bazı ılımlı muhaliflere..
yönetimde olan herkesi çok seviyorum. Yalçın üstadın forum için gösterdiği gayret takdire şayan. Yalnız birkaç yönetici biraz daha aktif olabilir. başta yalçın başkan olmak üzere forum yönetimindeki kardeşlerim 10 numara insanlar
pat diye başlık açmakla forum aktif olmaz. önemli olan konulara yapılan yorumlar. Ertuğrul ÖZGÜL kardeşim çok aktifti, sürekli başlık açıyordu, kaç kişi okuyordu? O zaman da durgunluk vardı.
mevcut üyelerle forumun aktifleşmesi zor görünüyor. Önemli olan yeni gelen üyeleri elimizde tutmak. Üye olanlar bazen hiç mesaj yazmadan ortalıktan kayboluyorlar. her gün onlarca üye kaydoluyor foruma. %10 dahi aktif olsa forum bambaşka olurdu. bu yüzden bana göre yeni gelen üyeler için bişiler yapılmalı.
yönetimin olanakları ne kadardır bilmiyorum ama bazı sitelere reklam da verilebilir. 10-15 kişi sürekli aktif, yenilerden katılım yok. yeni üyeleri sıkı sıkı tutup bir yere bırakmamak lazım
Ertuğrul arkadaşımız eğitim dolayısı ile aramızda yok. Yönetim hakkında söyledikleriniz duygulandırdı. Teşekkürler.
Ak_Kelebek
Açık Profil bilgileri
Ak_Kelebek nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ak_Kelebek - Daha fazla Mesajını bul