09-30-2010, 21:58
|
|
|
Öneriler güzel, eleştiriler herkese göre değişiyor 
Öncelikle şunu söyliyeyim bölüm sorumlularımızdan aktif olmayan Ak Türk Ve Meçhul vardır...onun dışındaki tüm bölüm sorumlulularımız aktif o iki arkadaşımızında sorumlu olduğu bölümleri aktif olmaması sebebiyle ordalar ama onların sorumluluğu alınsın denirse oda düşünülebilir...
Onun dışında kategori sorumlusu arkadaşlardan aktif olanları belli olmayanlar ile konuşulmuş gelecek cevap üzerine yeni alımlar yapılacaktı...
Yönetimdeki arkadaşlar ise Kara Eşref arkadaşımızın dışında mümkün mertebe giriyorlar ve Eşref arkadaşımızda bundan sonra mümkün mertebe aramızda olacağını bizlere bildirdiki bizim için vazgeçilmez bir yöneticidir...
Önerilere gelince forumdaki son mesajlar, beğeni tablosu, son üye olanlar,face kodu ve radyoyu birçok kere gündeme getirdim bu Abdullah başkan tarafından güvenlik sorunu nedeniyle yapılmadığı açıklaması geldi...Şimdi teknik sorumlumuz SON yeniden bizlerin arasında kendisi bu işlerin ehli.. bu konuda eğer forum gerçekten ciddi saldırılara mahal olacaksa diretmem ki benim için asıl olan forumun açık olması ve fikir alışverişinin yapılması...ama eğer sorun teşkil etmeyecekse bu önerimlerim hala geçerli hepsi yapılmayacaksa bile forumdaki arkadaşların en fazla önem verdiği hangisiyse birkaç değişikliğin yapılması...
Onun dışında video yarışması düzenleyebiliriz formumuzun içeriğini, samimiyetini en güzel anlatan videolar hazırlanır ve birinci olan videoyu tüm sosyal paylaşım sitelerine taşıyıp reklamımızı kendimiz yapabiliriz...
Yalçın başkan ile geçen hafta konuşmuştuk bu ay Furkan arkadaşım resim yarışması düzenledi...öbür aylardada forum ekibince belirlenecek ortak konular ile ilgili her ay bir etkinlik üzeri yarışma düzenlenecek..
Muhalif seslere gelince Redyellow, Asi İsyankar ve Zilzal denilmişki biz şuanki tüm yönetimdeki arkadaşlar olarak muhalif seslerin olmasına karşı değiliz sizlerin tolerans gösterdiği ölçüde yönetimdeki arkadaşlarımız bu konuda fazlasıyla toleranslı...çünkü gelen şikayetleri ve özelden gelen ben giderim, yazmam gibi mesajlara kulak assaydık şu an Redyellow da Asi İsyankarda banlanmış olmalıydı...bizler çok seslilikten yanayız..
Onun dışında Özgün Genç arkadaşımız hakkında bir çok kişiden istek gelmiş ki bizlere bunu özelden birdirenlerde oldu...kendisiyle geçen hafta konuşuldu ama arkadaşımızın geçerli sebepleri var ki kendisi çok değer verdiğimiz bir isimdi bugün kabul ediyorum dediği takdirde yönetimdeki arkadaşlar hemfikirdir...ancak insiyatif kendisine kalmıştır ve arkadaşıma sonsuz saygı duyuyorum...
Sevgili Almi bu konuyu açtığın için sanada haseden teşekkür ediyorum ki birçok şey sizlerin gibi bizlerinde isteğiyle olmuyor ve bazen gerçekten insanı yoruyor...şahsım adına yöneticilik diye bir tutkum yok bugün bırak denilsin arkama bakmadan bırakırım...forum başkanları yönetim bu konuda ne karar alırsa ben varım...selametle...
|
|
|