Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2010, 12:58   #7
Kullanıcı Adı
EZEL
Standart
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
seni vekil tayin etsek, sen versen.. kabul edelim sanal alem belli bir güruhun hegomanyasasinda buna facebookta dahil kendi adima facebook ta mücadaleyi yegledim cünkü forumlar hep cevir, kazi, yanmasin muhabbetine dönüyor..

Mavera Forumlarda olayları çevir kazı yanmasın muhabbetine çevirmemek için öncelikle kullandığın kaynaklara dikkat edeceksin hiç bir şey yapamazlarsa kaynağına çamur atarlar bu yüzden her gazeteyi takip edip işine yarıcak argümanları kaydediceksin bir ithama iftiraya cevap verirken öncelikle onların çamur atamıyacağı kaynakları kullanıcaksın sonra psikolojik üstünlüğü ele geçirmeyi bileceksin onların seni raydan çıkarmasına izin vermiyeceksin .
Çoğunlukla tekrarlanan konularda yazığın cevapları ve yararlandığın kaynakları başlıklar halinde bilgisayarın bir dosya açıp not defterine kaydediceksin gerektiğinde cevapların hazır olucak her cevapta uzun uzun netten kaynak aramıycaksın . Takıldığın forumların yönetim yapısını iyi etüt ediceksin eğer muhalif bir yapı varsa gerekirse forumda senin gibi düşünelerle organize hareket etmek için irtibata geçiceksin onların msnlerini alıp gerektiğinde birbirinizi yönlendirmelisiniz .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla