Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2010, 01:31   #36
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O zaman savaşa şehit olmaya gidiyoruz retoriği ile giden nice askerimiz,ecdadımız da bu eleştiriden payını almalı...

Ne alaka canım onlar savaşa değil yardım etmeye gidiyorlardı o zaman sen Fetullah Gülenin şehit olmaya gidiyoruz retoriğini eleştirdiğini nasıl ima ediyorsun..?

Ortada savaşa giden yok ki İsrailin bu kadar ileri gideceğini bile düşünmüyorlarken şehit olmaya gidiyoruz retoriği de nerden çıktı..?

Fetullah Güleni savunayım derken onun adına yanlış ithamlar da bulunmayasın..

Olayı iyice anlamsızlaştırıp işi içinden çıkılmaz hale getirmenin lüzumu yok...

Fethullah Gülen'in Mavi Marmara'da şehit edilmiş kardeşlerimiz için onlar şehit değillerdir demediği konusu açıklığa kavuştu.

Şimdi açıklığa kavuşmayan bir konu kaldı, o da Fethullah Gülen'in 'şehit olmaya gidiyoruz' retoriğine karşı çıkarak neyi kastettiği konusu... Fethullah Gülen'in o sözüyle; Allah yolunda, din vatan namus uğruna savaşa gidenleri kastetmediği de açıktır.
Fethullah Gülen'in o sözüyle neleri kastettiği, ne demek istediği konusunda bazı tahminlerim var; ama sözün sahibinin tam olarak neyi kastettiğini açıklamasını beklemek daha doğru olur kanaatindeyim.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla