Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-13-2010, 00:05   #39
Kullanıcı Adı
Kadızâde Rûmi
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
andımızın kaldırılmasını bir tek bdp mi istiyor...
Bir tek BDP istemiyor. Ama BDP'nin "kaldırılsın" deme amacıyla, diğer kişilerin "kaldırılsın" deme amacı aynı mıdır?

Alıntı:
ırkı türk olan bir ak partili olarak söylüyorum ki bu and kaldırılmalı...
türkiyedeki bütün öğrenciler türkmü ki ne mutlu türküm diyene desin...
Eğer Türk derken bu sözü ırkçı bir düşünceyle söylüyorsak, o zaman Türkiye'de yaşayan herkes Türk mü ki; Türk kimliği taşısın, Türk Milli Marşını söylesin, Türk bayrağı çatısa altında yaşasın, "Türk"iye ismindeki bir ülkeye hizmet etsin, Türk Silahlı Kuvvetlerinde zorunlu askerlik yapsın?

Alıntı:
bir tek türkler mi doğru ve çalışkan...
"Sadece Türkler doğrudur, çalışkandır" denmiyor. "Türküm, doğruyum, çalışkanım" deniyor. Bu milletime hem bir nasihat hem de övgüdür. Biz Türklüğü bir ırkçılık olarak görmüyoruz. Ecdadımız da görmüyordu. Kendi evladımı nasıl övüyorsam, milletimin de övülmesinden ben rahatsızlık duymam. Zamanında ecdadımız bizi nasıl övüp de savaşlara çıkıyordu bir hatırlayın;

Hep kahraman Türk milleti
Orduların, pekçok zaman
Vermiştiler dünyaya şan.
Türk milleti, Türk milleti
Aşk ile sev milliyeti

Kahret vatan düşmanını
Çeksin o mel’un zilleti.

Türk milleti kahramandır. Doğruluk, çalışkanlık şanımızdandır. Milliyeti aşk ile gönülden seviyorum. Vatan düşmanlarını da Türklüğümle, tarihimle kahrediyorum.

Türklüğü bir ırkçılık olarak gören zihniyetler, andımızdan önce bıraksınlar Türk kimliğini, bıraksınlar Türk milletini.

Kadızâde Rûmi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla