Konu
:
Türk ve Kürtlerin birbirine karşı oluşan önyargının sebebleri ve çözümleri
Tekil Mesaj gösterimi
10-13-2010, 21:11
#
10
Kullanıcı Adı
eSsra
Alıntı:
Mehmet Ufuk
Nickli Üyeden Alıntı
Ben halkı nezdinde böyle bir kutuplamşamanın olmadığına inanıyorum... Varlığını da hiç görmedim... Kürtleri savunduklarını zanneden fosilleşmiş zihinlerin, karnlık hülyaları sebebiyle böyle bir vakıa varMIŞ gibi yapılıyor... Eğer gerçekten böyle bir ayrım söz konusu olsaydı, bu ülkede benim annem kürttü diyen bir cumhurbaşkanı olamaz, şuan yazıdığım platforum da kürtlere yer verilmez, aynı semtte oturtulmaz, aynı marketten alışveriş yaptırılmaz dı... Ve benim müdürm de bir Kürt olamazdı mesela... Ezel kardeş senin de deiğin gibi, konuyu alevlendrienler belli...
Bölgesel kutuplaşmadan kastı tam anlamadınız zannediyorum ki bunu dışlanma yada konum sahibi olmak olarak algılamışsınız. Böyle bir durumun söz konusu olmadığını çok net bilenlerdenim. Kariyerinin zirvesinde olan çok kürt vardır var olacaktır da.. Benim anlatmak istediğim bölgesel kutuplaşma tamamı ile kendi hakimiyetini kurmaya yönelik eylemlerin hayata konulması idi. Ve bu durumu yapan insanlarında kendi kimliklerini tüm Kürtler üzerinde etkin kılmaya çalışma çabaları ile kürtlerin bu durum altında ezilmesi idi.. Ve anladım ki buda; kürt olan milliyetçi insanları karalama kampanyasından ileri gitmeyecek bir durumdur sadece.. Umarım açıklayıcı olmuştur.
eSsra
Açık Profil bilgileri
eSsra nickli üyeye özel mesaj gönderin
eSsra´nin Web Sitesini ziyaret edin
eSsra - Daha fazla Mesajını bul