Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-14-2010, 17:19   #33
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hristyanlık,Yahudilik,Budizm,Konfüsyizm vs gibi inançlar hakkında da bilgi içeriyor sorun Alevilikse eklesinler 15-20 sayfalık Alevilik bölümü olsun bitsin..
Alevilik de eklenecek. ama mesele o değil. alevi başkanları samimi değiller. adamlara deseler din derslerinin yarısı sünnilik diğer yarısı alevilikle ilgili olacak yine kabul etmezler. bunlar sırf muhalefet etmek için çırpanan zavallı ideolojileri olan kişilerdir.

yani hiçbir şey kalmadı, liselerde haftada 1 saat olan din dersleri mi batıyor bu heriflere ? ben sözel sınıflara haftada 5 saat ders veriyordum. dil ve anlatım kitabını açıp baksınlar. mektup, biyografi, anı başta olmak üzere çok saçma sapan ve gereksiz konular var. bunları öğrenen alevi öğrenci, inanmasa bile sadece genel kültür olarak dahi olsa islam diniyle ilgili birkaç kelam bilse çok mu fena olur?

eskiden insan yerine konmayan gereksiz insanlar şimdi çıkıp ahkam kesiyorlar. nankörlük ediyorlar. kıymet bilsinler. zaten kendilerinden hiçbir zaman oy alamamasına rağmen onları adam yerine koyan bir hükümet var, insanın sabrını taşırmasınlar. haber programlarına çıkıp "bizim kabemiz sizin kabeniz değil, bizim kabemiz insandır", "biz Allah'a sizin yolunuzdan ulaşmak istemiyoruz" gibi çok gereksiz sözler sarfeden şerefsiz Alevi liderleri var. eskiden "biz de müslümanız" diyen zırtolar şimdi çıkıp alevilik ayrı bir dindir diyorlar. bence alevilik din değil, dinsizliktir.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla