Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-20-2010, 14:12   #2
Kullanıcı Adı
eSsra
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beğenmediğimiz yıllar yılı uygulanması konumu ile derin hüzün yaşadığımız durumu bize yaşatanlara aynı savunma ile cevap vermek; bizim yıllar yılı süren haksız uygulamalara inanan insanlar gibi dar baktığımızın ispatıdır ki ben buna inanmıyorum..Ak partili olabilmek ayrıcalıktır..

Hocam çok derin mülahazalar sergilemişsiniz. Mutlaka Ak parti misyonunu daha iyi anlama adına beyanda bulunmuşsunuzdur lakin anlama zaafiyet çektim bu cümlede. Mümkünse konuyu biraz daha acabilirmisiniz.
Tabiki elimden geldiğince açıklamaya çalışayım.Yıllar yılı uygulanan ve bizlerde derin hüzün yaratan konudan kastım başörtüsü mağduriyetidir.Bu durumu bize yaşatanlar, şuanki teoriyi ortaya atan malum kişilere onların savunma şekli olan uslupta yanıt vermemeliyiz.Şöyleki ;
Nasıl onlar yıllar yılı başörtülü kardeşlerimizin haklarını ellerinden alıp, yaşamları önüne setler ketler koydular ise, bir Ak partilinin o kişilerin tezlerine, başları açıklar diye başlayan ötekileştirilmiş bir savunma yapmaları halinde, malum dar kalıplar içerisine dahil olduk demektir idi anlatmak istediğim..
eSsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla