Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-22-2010, 01:47   #80
Kullanıcı Adı
Eşref
Eğer temiz, ahlaklı, inançlı bir aileniz varsa ne mutlu ailenize.

Eğer onurlu, şerefli, insana değer veren bir memleketiniz varsa ne mutlu o memlekete!

Eğer ırkçılık, soykırım yapmamış, dürüst bir milletiniz varsa ne mutlu o millete!

Eğer Hak yolunda ilerleyen bir dini görüşe veya gruba mensupsanız ne mutlu o dindar kişilere!

Eğer ki gerçekten, içinize sine sine "ne mutlu" diyebiliyorsanız, ne mutlu size.

Elleri kanla bulanmış, kardeşi kardeşe düşman etmiş, milleti bölmeye kalkmış, kafirlerin oyuncağı olmuş kişilerdenseniz, sizin "Ne mutlu" demeye de hakkınız yok demektir.

Ben milletimin geçmişini ve bugününü biliyorum ve bu nedenle içime sine sine diyorum ki Ne Mutlu Türküm diyene! Eğer ben bir Amerikalı, bir İngiliz, bir İsrailli olsaydım, değil ne mutlu demek, boynumu utançla yere eğer, lanet olsun derdim. Ne mutlu demekten değil, lanet edilmekten korkun. Ve unutmayın ki ailenizle, milletinizle, sevdiklerinizle övünmek, başkalarını hor görmek, dışlamak demek değildir.

Allah (c.c.) herkesi, ailesiyle, memleketiyle, milletiyle, ülkesiyle, diniyle "ne mutlu bana" diyebilen kullarından eylesin.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla