Konu
:
Yeni Şafak Gazetesini protesto ediyorum
Tekil Mesaj gösterimi
10-22-2010, 21:00
#
7
Kullanıcı Adı
depare
Alıntı:
hipermuhafazakar
Nickli Üyeden Alıntı
Yeni Şafak'ı tebrik ediyorum yazdıklarının altınada imzamı atıyorum, 10 numara haber yapmışlar eğer gerçekten
cüppesiz, sarıksız, çarşafsız gelmeyin
diye halkı çağırıyorlarsa..Tam yerinde ve zamanında bir haber. evet 28 şubat sürecindede birilerinin eliyle kurulmuştu böyle tezgahlar sonra DGM ağır ödetmişti. Bugün DGM'nin yerine yargıtay başsavıcısı var. Tam kazanma kuşağına gelinmişken bu sorunda birileri herşeyi berbat edecek şeyler yapıyor ve Yeni Şafak'ta uyarıyor. Zaten provakatörler ortalığa salındı ilköğretime başörtüsüyle girenlerden başka çarpıcı haberlerde geliyor yakında, göreceksiniz.
Ne uyarıyor ama baştan aşağı yalan haber insan biraz utanır bunları uydururken kartel medyası bile bu yalan haberi alıntı yaptı kına yaksınlar artık
Tek kelimeyle yazıklar olsun 10 numara habermiş evet kartel medyasına taş çıkartacak iftiralara imza attığı için 10 numara..!
Herkes sarıkla,cübbeyle gelsin demişler bizde gidiyoruz burdan 150 kişi bize niye denmedi..?
Kim söylemiş nerde söylemiş tek bir kanıt yok tamamen iftira Allah bu oyunu başlarına geçirsin..!
Programın Cübbeli hocayla alakası yok başlık "Cübbeli hoca provakasyona hazırlanıyor" kalkmış birde bu haberi savunuyonuz bu kadar rezillik olmaz..!
Yarın bu iftiralardan dolayı gazetelerin de özür açıklaması yapmaları için ihtar edildiler biraz şerefleri,onurları varsa özür dilerler..!
depare
Açık Profil bilgileri
depare - Daha fazla Mesajını bul