Evet güzel neye doğru tepki vereceğimizi az çok kestirebiliyoruz. İlkesel duruş çok önemlidir. Başarı önemli olduğu kadar istikamet de önemlidir. Her zaman zaferle kazanılmaz bazen yenilgiyle kazanılır şaşılmayacak şey istikamet olmalıdır. Bu kadar paranoyak takiyyeci olmak yakışmıyor komik oluyoruz. Ciddiyetimizi ve seviyemizi kaybediyoruz.
YAVŞAKLIĞIN BÖYLESİNE YAZIKLAR OLSUN
Birkaç gün öncesi... Cihan Haber Ajansı kaynaklı Haber 7.com servisli bir haber: Başörtüsü Israrından Mustazaf Baba Çıktı
"Adana ve Mersin'den sonra Gaziantep'te de şimdiye kadar başı açık okula giden 4 ve 5. sınıf öğrencilerinin Mustazaflar Dayanışma Derneği'ne mensup babalarının zoruyla okula başörtülü gönderildikleri öğrenildi."
Bu haberle beraber Gülen Hoca cemaati ve Kanal 7 camiası yoğun bir propagandaya giriştiler. Biz asla bunu savunmuyoruz işte bakın böyle karşılarındayız bu babalar normal insan değil şeklinde haberler yaptılar gayeleri kızlarını emri ilahiye uygun yetiştirmek olan dertli babaları alçakça yaftaladılar bir terörist ilan etmedikleri kaldı gerçi samanyolu işi hizbullaha hizbullahı da ergenekona bağlayıp onu da yapmaktan geri durmadı...
Bu akşam Fehmi Koru nispeten anlamlı konuştu. Babalar iyi niyetlidir ama bu zamanda bunu yapmaları iyi değil dedi.
YENİ ŞAFAK'I KINIYORUM
Bu başörtüsü hadisesindeki adi tavır Cübbeli Ahmet Hoca ve ünlü İslam alimlerinin katılacağı toplantıyı provokasyon olarak göstermekten çekinmedi. Yeni Şafak'ın manşeti çok çirkin ve adice genel olarak fikriyatını benimsediğim gazetemi şiddetle kınıyorum.
----
Akılları sıra 28 Şubat'tan ders almış havası estiren Samanyolu Grubu ve Kanal 7 camiasını bu basiretsizliklerinden ötürü aşağılık kompleksli olmakla itham ediyorum.
|