Konu
:
Yeni Şafak Gazetesini protesto ediyorum
Tekil Mesaj gösterimi
10-23-2010, 01:26
#
42
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
özgün genç
Nickli Üyeden Alıntı
Hadi biz Allah diyenlerin peşinden gidiyoruz sen kimin peşinden gidiyorsun Murat Kurt sana ilk defa bir şey diyeceğim.
Forumun zeka seviyesini yükek tutmuyorsun çok bildiğini zannettiğin için farkında olmadan çokbilmişlik yapıyorsun çünkü bilmiyorsun.
al benden de o kadar..
murat kurt bende de hayal kırıklığı oluşturdu malesef
yeni şafak'ı okuyan, beğenen biriyim. yine okuyacam ama yanlış yaptığı zaman da eleştirecem. forumda bazı kardeşlerim belli düşüncelere sıkışıp kalıyorlar.
fethullah gülen hastalık geçirip bilincini kaybetse ve haşa Allahı inkar etse forumda "adam haklıdır" diyenler çıkar. ZAMAN gazetesi dine küfretse "mutlaka bi bildiği vardır" erbakan yanlış bir söz söylese milligörüşçüler "amenna" diyor. herhangi bir kişiye saplanıp kalanlar, saplanıp kaldıkları kişilerin hatalarını kabul etmiyor.
efsane üyemiz murat kurtta belliki cübbeli karşıtı biri. ben başta da dedim. çok fazla takip etmiyorum cübbeliyi. ama bu durum ona yapılan bir haksızlık karşısında, haksızlık yapan kişiyi savunacağım anlamına gelmez. sırf cübbeliyi kötü düşürmek için kendisini Müslüm Gündüzle eşleştiren yorumun kabul edilebilir bir yanı yok. cübbeliyi islamla yoğrulmamış bir kişilik olarak görüyorsan kalkıp belge sunarsın, söyledikleri sözleri sunarsın ve islam kıstaslarını açıklayıp aradaki farkı açıklarsın. yoksa yeni şafakın yaptığı gibi iftiracı olursun.!
Beylerbeyi
Açık Profil bilgileri
Beylerbeyi nickli üyeye özel mesaj gönderin
Beylerbeyi - Daha fazla Mesajını bul