Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-31-2010, 12:37   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Eğer 'onların Türkiyesi,Bizim Türkiyemiz' diye bir ayrım yapıyorsa askerler,bu onların direk terörist yapar ki bu çok tehlikeli bir durumdur.Ha öcelan genelkurmay başknı olmuş,ha bu ayrımı yapanlar,arada hiç bir fark yok.Er rütbesindeki askerlerin annesinin taktığı örtüyü benimsemeyen,bu erlerin ölümlerinin arkasından da şarap içip geceleri alem yapması elbet beklenir.

Birandın dediği gibi fazla kriz havası oluşmadı,konuşuldu çok ama fazla önemsenmedi,sanırım askerin bu tavrı iyice benimsendi,yaptığı sert bir duruş olarak görülmedi.Cumhurbaşakının eşinin açıkladığı gibi alıştık bunlara.

En önemlisi,bir örtü yüzünden bu tür davranış sergileyen,yarın bir gün savaş çıktığında acaba ne yapacak ? Başkomutanın alnına kurşun mu sıkacak ? Yoksa onu bağlayıp düşman birliklerine teslim mi edecek ? Emir altında kalacaklarını sanmıyorum,bir örtüyü bahane edip,disiplinsiz yapan askere güven olmaz asla.

Şuan ülkenin başında bulunan en büyük tehlike TSK dır bana göre.
Dediğim gibi örtü yüzünden bu tür davranış sergileyen terbiyesizler yarın bir gün neler yapar neler.

Askerde lafı geçer hep bir birliğin disiplini yürüyüşlerinden belli olur diye.
Anlaşılan bu rütbeliler uygun adım eğitimi almamış,en temelden eğitim almaları lazım yanaşık düzen vs.
O zamandan sonra başkomutana itaat ederler.

Aksi halde ha yoldan geçen bir zibidinin omzuna samanyolunu koymuşsun,ha bunların omuzuna çatal bıçak yıldız takımını koymuşsun fark yok.
Zibidi yine zibidi.

Konu Hüdaverdi tarafından (10-31-2010 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir..