Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2010, 04:25   #165
Kullanıcı Adı
EZEL
Lütfen bir vatandaş alttaki linki inceleyip Allah rızası için sorularıma cevap versin :
http://www.bankasya.com.tr/

Soru 1: Bu güne kadar hiç kredi kartı kullandınızmı ? Kullandıysanız girdiğiz linkteki bankankanın sitesinde kredi kartları şıkkı varmı ? Kredi kartları varsa faiz olayıda varmıdır bu bankada ?

Soru 2: Sitede mortgage bölümü var mortgage bildiğiniz gibi uzun vadeli ev alma kredisi oluyor sizce bu kredide faiz varmıdır ? Yoksa hu ülkedeki milletin yarısı enayimide gidip başka bankalardan faizle ev kredisi çekiyor ?
Soru 3 : Karpayı muhabbetinde sizler paranızı yatırdığınızda paranızın % 100 herhangi bir yatırımda değerlendirilip sizlere kar payımı veriliyor yoksa siz işin aslınızı biliyorsunuzda kendinizimi kandırıyorsunuz kendinizi kandırdınız ya Töbe haşa Allahımızıdamı kandıracağınızı düşünüyorsunuz ?

Sonra benim açık ve net eleştirilerim karşısında vatandaşın biri Cübbeli Ahmedin Jet SKY binmesinden bahsetti o arkadaşa diyorumki burdan 10 TL'ye sende binersin çok bir marifetmiş gibi yazmışsın ama Gülen Holding lideri Türkiyeden kaçarken Amerikaya gittiği uçak biletinin parasıyla en az 1-2 saat binersin .

Sonra bakıyorum dinler arası diyolog muhabbetini kaale alıp ciddi ciddi tartışıyorsunuz ) Bunu tartışmanız bile sizin kendi tarihinizi bilmediğinizi geçmişinizden bir ders çıkarmadığınızı gösterir . Delinin teki yurtdışı ticari kaygıları yüzünden bir taş atıyor dereye sizde burda kafa yoruyorsunuz ..

Sonra kardeşim FORUM YÖNETİMİNE SESLENİYORUM SİZ BENİM GÜLEN HOLDİNG DEMEME KARIŞAMAZSINIZ ÇÜNKÜ BEN CEMAAT SIFATINI YAKIŞTIRAMIYORUM .. GÜLEN SAADET ZİNCİRİ ASLINDA DAHA UYUYOR .. )

Konu EZEL tarafından (11-04-2010 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla