Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2010, 09:44   #219
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Adem Etyemez kardeşim sen forumda üstat posizyonundasın benim gözümde bilgili kişisin. Bilmeyen bir insanın olayları çarpıtarak demiyeceğim yanlış değerlendirmesi kabul edilir ama senin yakın geçmişimizdeki olayları yanlış değerlendirmende ben art niyet ararım .
Eğer değerlendirmendeki hataları gösterdiğim kişisel düşünclerimde a ben hatalıysam buyur hatamı söyle kişisel olarak size ve bir topluma yönelik sarfettiğim sözden dolayı özür dilerim hakkınızı helal ediniz .
sevgili ezel kardeşim,bu foruma ilk katıldığım andaki uslubum ne ise şimdide odur..burada ki üstadlık pozisyonunu yönetim uygun görmüş hatta bununla ilgili teşlekkür yazımda belirtmiştim üstadlığı forumda benden daha önce hakeden üyeler vardır diye..kaldıki yazılarımı üstad olarak değil Adem etyemez olarak yazıyorum(sen bunu varyemez adem diye çevirmiş olsanda)

gelelim olayları çarpıtmam konusuna benim olayları çarpıttığım yok..yazdıklarımı bir daha okursan anlatmak istediğimi çok iyi anlarsın..
ayrıca davos çıkışıyla ilgili değerlendirmede bulunmadım.dediklerim ve yazdıklarım mavi marmara gemisiyle ilgilidir..ne demişim bir daha okuyalım.."gelelim mavi marmara olayına herkes mitingler yaptı sonuç ne oldu... değiştimi?..birlieri Türkiye-israil savşı çıkması için elinden geleni yaptı..ama hükümet sağ duyulu ve aklı selim bir yol izledi. hatta bülent arınç şöyle bir açıklama yaptı..hiç kimse bu olaydan dolayı israil ile savaşmamızı beklemesin...demekki birileri bu ülkeyi zora sokmak için elinden geleni yaptı..açıklamalardan bunu anlıyorum..."şimdi bu yorumdan nasıl davos mitingleri olarak anladın anlamış değilim...

sevgili ezel kardeşim,hocaefendiyi ve sevenlerini sevmeyebilirsn nefrette duyabilirsn ama sonuçta hepimiz insanız bir saygı duyulma hakkımız vardır...eleştiri ile hakareti birbirne karıştırmamk gerekir..sayın başbakanında dert yandığı şey budur...daha iki gün önce oktay ekşinin tutumuna hepimiz ayağa kalktık niye yazdıkları eleştiri değil hakaretti...

ben şahsi bütün haklarımı helal ederim ve ettim.. hatta benimde seni kırmışlığım var ise senden de helallik dilerim..zira yazılarına karşılık verirken kaşlarımı çatmış olabilirim...vel hasıl kelam ezel kardeşim biz yaradılanı yaradan ötürü severiz o yüzden seni de Allah için seviyorum saygılarımla...
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla