Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2010, 10:55   #226
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BenHur bu yurtlar okullar dersaneler madem milletin neden en pahalı kurumlar bunlar ?
Neden amerikalı coniye israilli şarona rus alexandera hoşgörü diyalog varda iranlı ismail'e hoşgörü yok ?
Gülen hocanın ''Eğer bir evde 3 sabah üst üste sabah namazı kılınmıyorsa o evi kapatınız '' sözüne rağmen neden artık evlerde sabah namazı kılınması konusunda hassasiyet yok. Fazla öğrenci kazanmak adına neden bu kadar taviz veriliyor ?
28 şubatta başörtüsüz girin fetvasını cemaatindeki bayanlara veren hoca neden başörtülü girmek konusunda tereddütte olan cemaatteki okuyan kızlara başörtüyle girin fetvasını vermiyor ?
1. Yurtlar okullar dersaneler en pahalısı değil bir kere o okulllarda sayısız kişi burslu okuyor kalıyor durumu iyi olmayanlara indirim yapılıyor. Hem orada verilen çift kanatlı eğitim hiçbir yerde yoktur Türkiyede. bende kaldım 2 ay ordan biliyorum oradaki imkanlara gezilere yemeklere göre verilen ücret azdır.

Sen peki neden o okullarda yurtlarda o binlerce gencimizin ahlakının yozlaşmasının önüne geçilmesine, ellerinden geldiğince 5 vakit namaz kılmalarına , başı boş bırakılmamalarına , hem dinini hem tarihini hem peygamber davasını öğrenlerine destek olmalarına bakmıyorsunda ücrete bakıyorsun furkanca bakışmısın körfezce bakışmısın nesin. Ticarethane diye açılmadı oralar hem millete hem insanlığa faydalı olacak insanları yetiştirmek için açıldı. Bunun binlerce şahidi vardır ! Bir taneside benim çünkü bende kaldım o yurtlarda. Oralarda kalanların % 85'i toplumda gördüğümüz en temiz en düzgün karakterli kişiler oluyor.

2. Ne konu hakkında yazdığını dahi bilmiyorsun sen hiçbir bilgi birkimin yok ordan burdan tek taraflı gördüğüne göre yazıyorsun. İslam ve Türkler nerelerdeki ülkelerde en çok yanlış gösteriliyor biliniyor İranda mı Hem İrandada Türk okulları var Malezyadada var dünya üzerinde 110'dan fazla ülkede var. Oralarda gelecek dünya adına en büyük fedakarlıklarla güzel tohumlar ekiliyor.

3. Niyetin senin parazitlikten başka birşey değil Gülen hoca ne zaman nerde demiş 3 kere sabah namazı kılınmıyan ev kapansın diye ispatlamazsan şerefsizsin ! Şu delilsiz kaynaksız parazitlere bakıyorsunda neden o evlerdeki insanların ellerinden geldiğince 5 vakit namaz kılmalarına günahsız yaşamalarına bakmıyorsun ! O evlerde lise-ortaokul öğrencilere okul derslerine hem yardım edilmesine hem dini kitaplar okutulmasına maddi fedakarlıklar yapılmsına ve bunların tamamen karşılıksız yapılmasına bakmıyorsun !

Senin bilgi seviyenin bir CHP'liden hiçbir farkı yok ! milli görüşçüyüm diyorsun adam akıllı bir yorumunu görmüyoruz akpartiforumda yetki alıyorsun bu nasıl oluyor yaa ben diyaloğun meyvesini gösteren 2 bölüm koydum onları dahi izlmeye bakmaya tenezzül etmeden insanları zehirliyorsun !

Konu Yalçın KARACA tarafından (11-06-2010 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir..
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla