Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2010, 14:18   #228
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Ruhi Zar bulunduğum muhitte Dernek başkanlığım vesilesi ile yurt kapsamında hizmet ediyoruz acizane. Yurdumuzda imkanı olan kardeşlerimizden 250 ile 300 tl ücret alıyoruz. Durumu iyi olmayan zor durumda olan kardeşlerimiz de ay gelir ücret ödemez verirse bir miktar para verir. Yurdumuzun sabit giderleri o kadar çok ki coğu kez öğrencilerin ücretleri ile karşılanmaz ,bu noktada derneğimiz vasıtası ile esnaf abilerimizden yardım alınır bir havuz oluştururuz eksik gelen yerlere takviye yaparız bu döngü her ay böyle işler. Evlerimizin olduğu dönemlerde de bu denge bir türlü sağlanmazdı burdaki gaye öğrencileri fitnenin kol gezdiği noktalardan uzak tutmak ve benim bildiğim etrafımdaki bir çok bu tarz oluşumlar da öğrencilerin ödedikleri ile sadece ayakta duran hizmet kuruluşu yoktur.

Bu arada bazı kardeşlerimizin hizmete dönük uygunsuz itham ve eleştirilerini hayretle izliyorum fevkelade üzülüyorum.
bende aynı üzüntü içindeyim..bazı eleştiriler gerçekten hoş değil...zannediyorum bu tür eleştiriler bilgisizlikten kaynaklanmakta..bu kısa açıklamanızla işleyiş hakkında bilgisi olmayan üyelerimizi bilgilendirdiğiniz de için teşekkürler...

M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla