Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2010, 13:55   #3
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şuan dış borç küçükmü ALLAH TAN kork.daha 2 hafta kadar önce ingiliz derecelendirme kuruluşu türkiyeyi dünyanın en borçlu 32. ülkesi ve dış borç olarak 276 milyar borcu olan ülke diye afişe etti.bu sadece dış borç iç borcuda eklersen 500 milyar doların üzerinde hangi az borçdan bahsediyorsunuz anlamadım.imf ye olanı diyorsanız şunu kafanıza sokun ımf siyonizmin para gücüdür.oda ülkelerdeki istediği hükümetleri destekler ki önce alacaklarını tahsil etsin.bilmem bu size bir şey hatırlatıyormu.ımf borçları düşerken diğerleri neden şişiyor.neden hala zam ve vergi koyuluyor nedersinz.ayrıca memurlar netten bir anket yazmış vatandaşın biri cumhuriyet tarihinde erbakandan daha fazlazam veren başbakan varmı.vergi koymadan zam yapmadan .üstelikte ülkednin borcu cumhuriyet tarihinde ilk defa düşerken.kaynakmı istediğin ticaret odası kayıtlarına bakabilirsin.şişirme değil orjinal..
AKP siyonizmin başa getirdiği bir arka kapıdan kaçanlar balonu işe yaramayınca dış borç balonu ile korku pompalaması yapmaya başladınız. Benim koyduğum ekonomi yazarının köşe yazısını okumamışsın, DIŞ BORÇTAN KASIT DEVLETİN DIŞ BORCUDUR, SİZLER ÖZEL SEKTÖRÜDE EKLİYORSUNUZ ! Özel sektörün borcu kimseyi bağlamaz onları bağlar. Heralde biraz daha yükselse dış borç sevinçten havalara uçacaksınız gibi bir haliniz var. Hem ben hala daha sağlam bir kaynakla gösterebildiğinizi göremiyorum Türkiyenin dış borç stokunu. Tıpkı erbakanın 2007'deki fecaat felaket sözlerini ispatladığınızı göremediğim gibi
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla