Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-20-2010, 19:14   #2
Kullanıcı Adı
orhan gündoğdu
Standart bırak ALLAH aşkına
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu imza ile Türkiye müslümanlığını kaybetmiştir başımız sağolsun türü açıklamaları sadece gülerek ve hayretle izliyorum..bazı akpartili arkadaşalrında bilgi edinmeden bu dolduruşa gelip bende demesini anlamış değilim....bahsettiğiniz ülke ne suriye ne iran hele hele suudi arabistan hiç değil...Türkiyeden bahsediyoruz..hani yeri geldiğinde 1 mart tezkeresiyle abdye tavır koyan yeri gelidğinde isarile one munte diyen bir ülke...sahi siz niye Akparti iktidarından rahatsız oluyorsunuz..bir bakalım kimler rahatsız Akparti iktidarından...başlayalım abdnin evanjelik takımı,israilin iktidarı bizde kimler ?bakın bakalım kimlerle hangi paydadasınız?....

sahi Türkiye bu anlaşmayla ne kazanmıştır ne kaybetmiştir?söyleyebileniniz varmı?
bırak ALLAH aşkına kardeşim bu yazdıklarına sende inanmıyorsun.destek veren arkadaşlar en az senin kadar akp li.ancak düşmanlarınız hakkındda adil olmamız ALLAH c.c.emri.ayrıca 1 mart tezkeresinden dem vurmuşsun kardeşim onun geçmemesi kimn sayesinde oldu.şimdi onlar nerede az adil ol.doğru ol .ırakta 1 milyon insan öldü tezkereyi geçiremeyince hava üstlerini ve limanları benmi açtım.ne yaparsan yap neyi haklı çıkarmaya çalışırsan çıkar kardeşim ırakta ölen ve tecavüze uğrayan ve yetim kalanların ahı gül ve erdoğandan mahşer günü inşALLAH sorulacak.füzeleri hangi avrupa ülkesine teklif ettiyseler kabul etmediğini cümle alem biliyor.neden dünyanın bir başka ülkesine değilde türkiyey konuşlanıyor çünkü yazmasalarda demeselerde hedef islam hedef islam hedef islamdır.bunu kafana sok artık.
orhan gündoğdu isimli Üye şimdilik offline konumundadır