11-26-2010, 22:21
|
|
|
Dün kanal d'de ahmet kaya konusus işleniyordu bazı kürt sanatçılar vardı geçmişte yaşadıkları sorunları anlattılar.
Kardeş türküler başta olmak üzere bir kaç kişi ermenileri dillerine dolandırdı,kardeş türküler ermenice midir nedir o dilden söz etti,bazıları ise başkalarından söz ederken 'babası ermeniydi' diyerek yumuşak şekilde dile getiriyordu övmek amaçlı.
Şimdi kendilerini kürt olarak adlandıran,ermenilerle karışmış,ermenimi kürtmü tam belli olmayanlar,ermenilerin büyük desteğini almış kişilerin,ermeni dilini ve ermenileri övercesine davranışları söz konusus oluyorda,Türklerden neden korkuyorlar anlamıyorum.
Gelmişler 'linç linç linç' diyip durdular,sanki hala varmış gibi,trt şeş midir beş midir nedir onu görmezden geliyor hatta şikayet ediyorlarmışcasına,bir çatal atılmış bunu linç olarak görüyorlar pireyi deve yapıyorlar 'göz çıkar laa' diyerek.Ula geçmişi körükleme aşkı nedir anlamak mümkün değil.
İptir et gitsin olan olmuş,yapanlar pişmanlıklarını binlerce kez dile getirmiş ona rağmen 32. günde 'şerefsiz' derken demek olur ki 'ben linç edilmeyi özledim kaset çıkardığımda toplansın acı çekelim' demektir.Bu da teröre kaynaktır,kendini başka ülkere mazlum gösterip bir şeyler elde etmeye çalışmaktır.
Biri de demedi 'geçmişte kaldı şimdi herşey daha güzel' ama yok,varsa yoksa o günler.
Amaç geçmişi körüklemekse,bende onlarca köpek tarafından linç edilen ama bu lince rağmen yığmayıp ayağa kalkan aslan yürekli Türk polisini dile dolandırayım.
Öyle çatal bıcak olayı da değil,linç,öldürmeye yönelik,1 kişi tarafından değil onlarca vatan haini tarafından.
Bir başkasıda 'köyümüz yakıldı' desin.
Bende çıkıp '17 yaşındaki kız yakılarak öldürüldü' diyeyim.
Böyle sidik bok yarışı yapalım gitsin madem mazi önemli ve zevkli,çatal bıçak değil balta saplarla girişelim gitsin.
Ermenilere göğüsünü açan,yaşadığı ülkedeki Türklerden şikayet etmemeli.
Önce kendi özlerini bulmaları lazım,kürtmüsün,ermenimisin bunu araştırsınlar.
Ha 'yok biz yüzlerce yıl birlikte yaşadık ayrım gayrım yok' deniliyorsa,Türk olandan da rahatsız olmayacak,yaşadığın ülkenin yasaları neyi emrediyorsa bana,sende onu uygulayacaksın,'ben kürdüm kürtçe konuşcam' dersen mahkemede tbmm de,bende derim 'anlamıyorum kardeşim git evinde konuş madem bana hitap ediyorsun türkçe konuşacaksın'.
Amaç belli,bazıları ekmeğini karmaşadan çıkarır,huzur batar,popo rahatlık görünce otrduğu yer diken gibi batmaya başlar.
Mucuks 
|
|
|