11-28-2010, 03:11
|
|
|
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı
haci suda bir gercek kabul edelim ki ak partide tam anlamiyla dava bilinci yerlesmedi bu sadece bu forumda degil teskilatlardada öyle ben mesela benim ilcemin teskilatini biliyorum ne kadar yiyici var ak partide o teskilata ilk ve son gidisim..
yani parti üzerinden rant elde etmeye calisanlar teskilatlari kaplamis durumda buda dava bilincini yerle bir ediyor o cok laf ettigimiz milli görüscülerde bile dava bilinci üst seviyede..
malesef teskiatlar olarak basbakanimizin hizina ayak uyduramiyoruz bakin facebook gibi bir iletisim agi var ama chp liler tarafindan ele gecirilmis, ak parti sayfalari kapatiliyor neden cünkü örgütlenme yok, calisma yok sadece secimlerden sonra basarilariyla övünme var..
|
ağabey belki güzel birşey değil ama, siyaset dediğimiz iş zaten şirket işi..
tamamen şirket olarak görün siyaseti...
ki içimde kalmasın ve kimsenin üzerinde şüphe bırakmamak adına şu üst yönetimi açayım...
Yalçın başkanım ve Ak_kelebek hariç diğer üst yönetimin dava bilincinden süpheliyim...
şurda bir hafta kadar önce yönetimdeydim...
_son_ orda hakaret edeni şöyle yapacaz yada böyle yapacaz diye söylerken, bizide lafın ucunda iğnlerken, bizde kalktık al o zaman yetkiyi dedik ki, son tamamıyla yönetimle alakası olmayan ve sadece teknik ebine bakan bir arkadaş olması hasabiyle yetki alma gibi bir yetkisi yokken aldı yetkimizi...
biz al dediğimizde yönetimin görüş bildirir dedi, hiper bilmem neyin küfür ettiği akşam yetkimizi aldı...(yetkisiz olmasına rağmen)
hiç önemli değil alsın...
ama zamanlama çok gözüme battı...
aynı konuyu gönülden de yapmıştı...
hatırlarsınız Nusret'i banlamıştı..
ki senelerini foruma vermiş bir adam...
o yüzden gecelerimizi baskın gelemsin, forum için ne yaparız diye forumda öldürürken, şimdi sadece ne diyorum ağabey biliyormusun sevdiğim bir kaç kişi olmasa uğramam...
beni ilgilendirmez...
ne halleri varsa görsünler...
|
|
|