Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı
benim anlamadigim ben bir birey olarak özgürce kendi irademle karar verebiliyorum mesela kendi irademle erbakanin bu saatten sonra bu saatten sonra bu ülkeye faydali olmayacagini düsünüyor ve onu destekemeyebiliyorum simdi burada nasil isbirlikcilerin parmagi olur yada beni nasil kanalize ediyorlar bunu aciklayabilirmisin?
|
işte senin zannettiğin bu tespit bile onların kullandığı argüman.4 seçimi tekerlekli sandalyede kazanmış abd başkanı var.ona neden o dönemde sen koskoca abd başkanlığıyapamassın demediler.çünkü o bir yahudi,mason ve siyonizm sempatizanıydı.yani kendilrinden biriydi.asla ben erdoğan için böyle şey söylemem söyleyenide terslerim .ancak makam ve mevkiye ne kadar düşkünolduğunu biz teşkliatlardayken bildiğimiz gibi dışaımızdaki güçlerde biliyor ve bu zaafındanyaralanıyorlar.doğru yolda olduğunu zannediyor ancak olmadığını bile bilemiyor.yani siyonizm şarkısı söylete söylete hizmet ettiriler.bu hain yahudi tarihin her döneminde bunu yapmıştır.onlar erbakanı çok iyi tanıyorlar.medyada senin ifadelerin gibi ifade kullanıyorlar dikkat et haber kanalı haberin başında ilk söylediği söz 85 yaşında saadet partisinin başıan geçen diye başlıyor.akılları sıra tepki olsun bilinç altında olurmu ya desinler.makam mevki meraklısı desinler gibi intiba uyandırma nın peşindeler.ancak biz biliyoruzki müslüman ölene kadar islam ve müslğümanlar için elinden ne geliyorsa yapmalı.islamda emeklilik diye bir şey yoktur. ölene kadar hizmet vardır.