11-28-2010, 20:34
|
|
|
Alıntı:
Gönülden Nickli Üyeden Alıntı
.Nusret kardeşimin yaptığı hiçbir eleştiriyi baz alarak ne bir uyarı nebir ceza verdim...tekrar söylüyorum Redyellow'un geri dönmesini bazı üyeler isteyince alaycı bir uslupla konu açtı ve bende konuyu sildim...kendisini uyarmama rağmen aynı konu 5 kere açıldı ve bunun sonu olmayacağı için 1 gün süre ile uzaklaştırma verildi...bunun adına ban denmez kardeşim ikisi arasındaki ayrımı iyi yapın bir yönetici silinen konu aynı şekilde açılmaya devam ediyorsa bütün uyarılara rağmen yapacağı iş uzaklaştırma vermektir...
|
Ben bukonuda konuşmayayım diyorum ama beni konuşmak zorunda bırakıyorsun, çünkü haksız konuma düşüyorum...
O gün konumu kilitledin ve ben takrar konuyu açtığımda sana ne dedim. Silmek için mantıklı bir açıklama yaz bende konuyu bir daha açmayayım. Konu silinmeyi haketmiyordu ve sende bunu çok iyi biliyordun, bunu nerden anlıyorum mantıklı ve tatmin edici bir açıklama yazamadın konuyu silerken. Hani kin tutmam diyorsun ya beni banladıktan sonra '' özellikle üstüme gelerek üstat banlamamı sağlayıp bana oyun oynadınız ve hataya sürüklediniz'' senaryosunu yazan sen değilmiydin diye aklımdan geçmiyor değil hani...
He şunuda sormadan edemeyeceğim madem bir günlük uzaklaştırmayı hakediyordum ve yaptığın doğru isi neden 15 dakika sonra banımı kaldırdın. Bern olsam eğer yağtığımın doğru olduğuna inanıyorsam, her ne olursa olsun sonuna kadar giderdim, çünkü haklı olduğuma inanıyorum...
|
|
|