Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-28-2010, 20:58   #252
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
redyellow demişken özledim abimizi. ara sıra saçma sapan mesajlarımdan ötürü kulağımı çekmişliği vardır ama yine de çok seviyorum kendisini, kendisi eli öpülesi güzel bir abimizdi. biz rica ettik, özel mesaj yolladık, dönmek için dinlemedi bizi. yönetimden rica etsem özellikle bu konularda etkili olan Yalçın başkanın ricasını kıracağını sanmıyorum. onun gibi muhalefete can kurban. umarım en kısa sürede tekrar aramızda olur.
bu konuda bende birseyler söylemek isterim.. bu forumda redyellowa en fazla kafa takanlardan biriyim hatta ayrilma nedenleri arasinda benim kisisel egolarimdan kaynaklanan tartismalar mevcuttur..
bu acidan redyellow abimizden özür dilerim tamamen kisisel hirsimiza yenik düsüp farkliliklari sorun olarak lanse ettim..
ama orhan gibi sözde muhalefetleri göründe redyellow gibi yapici, seviyeli ve alternatif üreten muhalefete can kurban diyorum..
evet kendisiyle cogu konuda ayri fikirde oluyorduk ama kisisel husumetimi konulara yansitip bir nevi onu kiskirttim..
bu acidan herkesin önünde ondan özür diliyor ve onu tekrar aramizda görmeyi cani gönülden istiyorum..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır