12-14-2010, 03:10
|
|
|
Benim anlamadığım şu,ecevitin yakın koruması şuan hala dsp de milletvekili sanırım,her ne kılsa.O ve,eşi olan kadın,bülent ecevit hastayken çektikelrini biliyorken,o yakın koruma ve eşi hala ergenekonu savunan chp yi desteklemekte.Hadi yakın koruma neyse ortalıkta yok,şimdi ne iş yapıyor bilmiyorum,hala vekilse chp nin arka bahçesi olan dsp de ne işi var ? Haberal ile neden konuşmuyor ? Ecevitin karısı neden bu olaylara rağmen chp ye destek veriyor ? Çok garip çok ilginç.Tekmeyi yemek için başka ırktan kandan olmaya gerek yok illa,insanın eşi bile o tekmeyi atabiliyor günümüzde.
ecevite gelince,isterse bu ülkeyi en iyi noktaya getirmiş birisi olsun,adı altın harflerle yazılmış olsun,o kuru bacakları ve dilsiz haldeyken mecliste ki o azmini ülke için yapsaydı belki bambaşka yerde olurduk.O azmi anca bir örtülü kadına karşı yapabildi,şimdi ağzımı bozcam olmucak Bu azmi apoyu asmak için neden yapamadı ? Şehit aileleri üzerlerine benzin yakıp eteşe verdi kendilerini.Gerisi fasa fiso benim için.Öldü gitti,arkasından dua edecek halim de yok asla 
Bana bıraktığı teş şey bu,başka yok.Olsa tvlerde anılır örenirdim ama yok.Foss.
Bazılarına tavsiyem metal fırtına okuyun ama kendinizi kaptırmayın rüyalar görmeyin,mazallah kafayı yer,elinize oyuncak tabanca alır 'dıkşın dıkşın' diye gezersiniz sokaklarda 
|
|
|