Alıntı:
Şuayip Nickli Üyeden Alıntı
Senin geçmişin senin tarihin nerden başlıyor bilmiyorum ama ben asla değer verdiğim ecdadıma karşı onların bu şekilde afişe edilmesine tahammül gösteremem. Kimsenin benim tarihimi karalamaya hakkı yoktur. Senin vicdanın rahat ama benimki epey rahatsız bu durumdan. Bu arada haremden kasıt neler olduğu yukarıdaki paylaşımda mevcut.
|
Herhalde rahat benim gönlüm en azından doğruları gösteriyor bi önyargılı seyretme neler çıkartacaksın yok içki içiyormuş filmin başından beri adama şerbet veriyorlar sizde içki içiyor diyorsunuz hoş senin tarih bilgin ne kadar olduğuda belli amma ben bu diiyie çok güveniyorum çünkü tarih danşmanlığını dr erhan afyoncu yapıyor ve klasik osmanlı dönemini çok iyi bilen ve araştırandır. Sonuta bu belgesel değil dizidir bazı bölümlerde kurgular olacak siz padişahları kusursuz birer islam halifesi olarak görüyorsunuz ama hiç bir insan hatasız değildir asıl senin tarihn nereden başlıyor bilemem haremin neresi olduğunu bilmiyorsun araştırmıyorsun dandikdundik paylaşımlar yapyorsun osmanlıda erkek evlat olması çok önemli arkadaşım hanedanlığı devamı çok önemli kanuni 46 yılın hepsini at üstünde geçirmediki herhalde oda senin benim gibi insandır o da yemek yiyecek içecek gülecek yeri geldimi ağlayacak sinirlenecek hiddetlenecek cezalar verecek ama tarihini bilmezsen onu derinlemesine araştırmassan sen daha çok at gözlüğüyle bakarsın...