Siz bırakın bir başbakan olmayı.. Sıradan bir vatandaş olarak işinizi gücünüzü bırakıp günlük hayatınızda çevrenizden birilerine yaptığınız iyiliğe karşılık , nankörce bir karşılık alsanız.. Bu size dokunmaz mı? zorunuza gitmez mi? 'ne kadar da nankörmüş' demez misiniz? belki de o kişilerle görüşmezsiniz ve bu yapılanı unutmazsınız?
Şimdi Türkiye Cumhuriyeti başbakanını düşünelim.. Hiçbirimiz Onun kadar yoğun tempoda çalışmıyoruz..Hiçbirimiz aç susuz uyumaya fırsat bulmadan bir günde birkaç ülkeye gitmiyoruz ülkemizin selameti için..ama bunu o küçümsediğiniz Başbakan yapıyor.Hem de sadece sizin bizim için..
Bunca yoğunluğun arasından kalkıp müthiş bir stad yapımına büyük katkıda bulunuyor.Öyle ki trilyonlarca para gidiyor bu işe..
Bunun karşılığında sadece küçücük bir teşekkür beklerken Başbakan, ıslıkla yuhlamayla cevap veriliyor Ona..
Şayet azıcık fazla demiyorum. Çok az da vicdan sahibiyseniz siz de tepki gösterirdiniz bu olaya. Fakat görüyorum ki o dediğim siz de hiç yokmuş ki protestolara tahammül edemiyorsunuz.
Ben Beşiktaşlıyım.Zamanında bizimkiler de büyük bir hata yapmış.Ben buna şahit olmasam da yapılanlara çok üzüldüm ve bizimkileri haksız buldum..Şayet aynı şeyi bugün Başbakanımıza bunlar da yapsa en fazla ben protesto ederim taraftarı..
Bu yüzden mavera da hepimiz de tepkilerimizde haklıyız..ama size bunun müjdesini verebilirim. Ülke gündemi yoğun, seçimler yaklaşıyor bu yuzden bu konu da çok fazla uzamaz kapanır.. Siz ve sizin gibiler de rahat bir nefes alır..
Konu ALmi´ tarafından (01-21-2011 Saat 20:11 ) değiştirilmiştir..
|