Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-26-2011, 15:50   #74
Kullanıcı Adı
yusufurkan
Exclamation
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen biliyorsunda konusuyormusun yoksa konusmak icin mi konusuyorsun..
en basit örnegi benim babamda aftan yararlaniyor.. birikmis borclari vardi ve bu borclarin faizleri ana parasini bile gecmisti ama yapilan düzenlemeyle sadece ana parasini ödeyecek onuda belli bir periyoda yaydilar ama sizin gözleriniz var, görmemeye diretiyorsunuz!..
senin baban milletin parsını neden ödemiyorda vergi affına gerek duyuyor.bende vergi mükellefiyim ancak ben evime ekmek götürmden önce vergimi,sigortamı,elektrik,diğer giderlerimi devlete ödüyorum ondan sonra bir şey kalırsa evime rızık götürüyorum.ancak bu vergi affından yararlanalar daha fazla kazanalım daha fazla palazlanalım diye devleti es geçip yatırım yapalım yarınlara diyince işte ülke bu hale geliyor.senin babanda dahil bu aftan yararlananlar öyle yada böyle bu milletin hakkını gaspetmiş insanlar.ben enayi gibmi ödüyorum vergimi.çıkıp şimdi battıda çıktıda numarları yapma bizde bu ülkede vergi mükeelfiyiz ve olup bitenleri görüyoruz.ayrıca bu ülkede ne iş yaparsan yap ALLAHIN izniyle faize bulaşma yeter.ama çevremdekiler gibi palazlanayım diye gider bankanın iştahını kabartırsan son uçurum olur.onadan sonrada battım olur.evine ekmek götüren önce borcunu ödeyecek. o kadar...
yusufurkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla