Haberde sipiker şöyle diyor ODA TV adlı internet sitesi Mahkemeye bile kesilip biçilerek gönderilen görüntülerin tam bölümlerini yayınladı diyor ..
Bir kere yayınlanan görüntüler tam değil makaslanmış görüntüler
Bunlar burdan ne çıkacağını biliyor
Eğer yeraltına gömülmüş mühimmat konusunda istihbaharat alınıp bunun üzerine bu operasyon yapılıyorsa polislere yeraltında ne aradıkları tabiki bildirilir yeraltındaki C4 ler bombalar kazı esnasında patladığında yetkililere bir şey olduğunda ya biz yeraltında makarna arıyorduk mühimmat çıktımı diyeceksin ?
Gazetelerin ıslanmamış olması
Mühimmatlar sadece gazeteye sarılı değildi nemlenip bozulmasın diye kutuların ve naylon poşetlerin içindeydiler bunu o günün vieolarını izleyenler görürler ben izledim merak edip
Mühimmatlar bu yüzden mühimmatlar bozulmamıştı .
2 Amerikalı Uzmandan Kurs aldık
Büyük ihtimalle polisin muhimmatların birisiyle (c-4 veya tüfek bombası) alaklalı aldığı eğitim yada böyle ateşli mühimmatların çıkarılma yöntemleri konusunda olabilir zatende uzmandan kurs aldık diyor ajandan değil Bu bombaları oradan Ahlak polisinin çıkarmasıda beklenemez değilmi ?
Sonra bu mühimmatlar nerden çıkıyor ? Kapısında 24 saat nöbetçilerin beklediği Askeri lojmanın bahçesinden çıkıyor onları oraya başkasının gömmesi imkansız ...
Konu EZEL tarafından (02-17-2011 Saat 11:27 ) değiştirilmiştir..
|