O değil,bazı geri zekalı mahluklar sanıyor ki 'alamıcaz içemicez' satan her türlü satar,almak isteyen her türlü alır.İş çok basit.İçende sıçand bunu iyi bilir.
Sanıyorlar ki 'baskı var',baskı olsa,hani içkilerini alıp eylem yapan sülüp yavruları vardı,içlerinde de bir çok çocuk,baskı olsa polis toplar onları bir köşeye şişenin üstüne oturturdu madem baskı var.
Hoş,hayvanca davranışları gördük tranvayı tekmelemeler,içki şişelerini yerlere atmalar.Sanki evde de çöpleri yere atıyor bu kansızlar.Özenti,içki içmek tamamen özenti.Özellikle yaşı küçükse,beyin olarak ta ufakça davranıyorsa kesinlikle özenti,cahillik.Zevk için yapılan şey değil,özenti,hava atma taktiği.
İlla yüzlerine tokat çarpmak,laf sokmak,küfür etmek gerek bazı şeyleri daha iyi anlamaları için,başka yolu yok bunun.
Bu yüzden gülüyorum eğleniyorum ama en çok yaptığım şey acıyorum.
Su niyetine çok içtim,ne geçti elime düşünüyorum da ? Kola,cips,cikolata tadı mı veriyor ? Asla.
Nasıl ki bir zamanlar içtiysem ve içirttirdiysem,şimdi içmediğim gibi içirttirmem.
Devlet,gençlerin sağlığı gereği bunu düşünmek zorunda.Tıpkı sigara yasağı gibi. Kapalı alanda sigara içilen yer ile içirmeyen yer arasındaki farkı anlamak için birazdolanın bakalım.
|