03-03-2011, 00:31
|
|
|
Alıntı:
Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı
Mavera asi bu konuda kısmen haklı seçimden seçime bölgesini ziyaret eden vekiller var kendisinden başka kimseyi düşünmeyenler var. Ama bildiğim kadarıyla yavaş yavaş bunlar eleniyor hizmet edecek insanlar ve kanaat önderleri veya desteklerdikleri kişiler seçiliyor ha diye herşey olmuyor zamanla olacağına inanaıyorum biraz sabır.
|
dostum ben konuyu bilmiyorum sonradan müdahil oldum ben sadece kürt milletvekili söylemine takildim yani bölge milletvekili diyebiliriz yani kürt, cerkez, türk, arap milletvekili diye ayirmak yerine milletvekilleri ne yapti diyebiliriz..
sonucta dogudaki bütün milletvekilleri kürt olmak zorunda degil ki bdp li akin birdal kürt degildir bu acidan ben o bakis acisiyla yazdim yoksa hem senin hemde onun söylediklerine katiliyorum yani milletvekilleri sadece parmak kaldirip, indiren bir robot degildir..
bölgeye giderler, sorunlari etüd ederler, gereki cözüm önerileri sunarlar,önerge verirler, arastirirlar ama malesef arkasindaki asiret gücüne güvenen bazi bölge milletvekillerini secimden, secime görüyoruz..
|
|
|