Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2011, 11:22   #7
Kullanıcı Adı
münih
Thumbs up
Alıntı:
CennetMah+ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kadınlar erkekten daha üstün dıyenler hangi mantıkla söyluyor bunu?
Büyük şehirlerin ortasında dayak yiyen kadınlardan haberınız yok herhalde.
Yere çöp atmanında 100 liranın üstünde cezası var. Ama polis dahil izmarit atar yere.
Benim Teyzem hapisteki kocası tarafından 28 yerınden bıcaklanarak öldürüldü. Oğluda ortada kaldı.
Şimdi nasıl oluyor hapisteki adam karısı öldürüyor ?
Burası Türkiye adam kaçıp karımı öldürecem dedigi halde arkadaşına, polis evi çember altına almasına ragmen o apartmana girip öldürüldü. 24 yaşında hayata gözlerini yumdu hemde feci bir şekilde hiçde hak etmemişti öle bir ölümü herkez tarafından sevilir mahallenin çocukları görünce etrafında dolaşırdı. Zerre kadar bilinçli günah işlemişligini bilmem. Ama bi Teyzemmi bir senede şiddet sayesınde kadın ölümü çift hanelere çıkıyorsa bi ülkede o ülkede kadın erkekten üstün demek saçmalık ötesi olur.

Dine göre bakarsak herkez yerine göre yeterince üstün.
önce geçmiş olsun cennet kardeşim. cinayetler, töre cinayetleri, suç
işlemeler.

1 - eğitimsizlikten, İnsanda Allah korkusu olmazsa her suçu işler.

2 - Kanunlarımızdaki yetersizlikten. uygulamalardan, kanunlarımızda cezalar korkutucu olmalı, bu da yok. Bir cinayet işleyen 5 yıl ya yatar ya yatmaz.3 / 1 hapiste yatma ve savcıların 10 senede hüküm verememsi suç işleme oranında etkili oluyor.

3 - issizlikten, boşanma nedenlerinin çoğu da biliniyor maddi imkansızlıklardan veya yeteri kadar gelir olmamasından.

4 - okullarımızda milli eğitimin yanı sıra dini eğitimde mecbur ve seçmeli, isteğe bağlı olmamalı, mecbur olmalı. Yabancı kimliler mecbur tutlmuyordur zaten.

5 - Yeni yasalarla şiddet gören kadınlar polise şikayet edebilir, edemem gerekçesi olsa dahi.

6 - kadın sığınma evleri yetersiz, yeterli olsada belki yer kalmaz.

7 - ailede şiddetin nedeni olabilir, olur demiyorum. ailede erkek benim dediğim olacak, kadın benim dediğim olacak derse kavge gürültü olacaktır elbet. İstişare en iyi yöntem diye düşünüyorum.

Benim bu şahsi düşüncemdir.

Konu münih tarafından (03-06-2011 Saat 11:30 ) değiştirilmiştir..
münih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla