Alıntı:
use Nickli Üyeden Alıntı
Sadece akaryakıt degil halkın insanca ve yasam standardını yükseltecek ne varsa onları halkınca cok gören ( yada temel ihtiyaca vergi uygulayarak kisa ve öz yoldan gelir saglamak gibi küçük ekonomi anlayısına sahip) AKP protesto ediyorum.!
İlk oyumu AKP veren biriyim sonraki oyum da her ne olursa olsun AKP yonunde kullandım ama artık kesinlikle düşünmüyorum.! en pahali elektirk?türkiye...en pahalı akaryakıt?türkiye...en pahali iletisim?türkiye....en en en en .....haaa en duble yol da bizde :D yok yaa bence herkez bu durumdan memnun :D sayin basbakan durmak yok yola devam da benzin 4.03 :D senin paran var yola devam edebilirsin ama ben ve benim gibi sana inanip oy veren bir cok kisiden de bu kadar / fuel empty.!!!

Eminim aynı sekilde chp yada baska bir parti hükümette olsa bunca zammı nasıl degerlendirirdi basbakan coook merak ediyorum.!!! 
|
Arkadş derdin nedir senin? benzin yüksek protesto et de niye diğer temel ihtiyac maddelerini de katıyorsun? Sen ortak pazar olunca fiatları gör belki 10 kat daha pahalı olacak aldıkların.
Sen de mi kandin boş vad edenlere? Tv lerde de reklam başladı her eve aile sigortası ve yardım vaadleri bunları inadırıcı buluyormusunuz? buluyormuyuz? Ak partinin yaptıklarını görmemek için kör olmak lazım. Vermeyecekseniz oyunuzu burda söylemeyiniz? söyleyince ne değişecek? Ak parti ikdidardan mı düşecek?
Her kişi beşerdir hataları da olur da yok yere hata bulmak ilginç.
Mantıklı düşünelimi mandtıklı karar verelim. Vicdanen yaptığmız işten vicdan azabı çekmeyelim. Pişman olacaşımız sözlerden, davranışlardan kaçınalım.
Forum da özgürlük olmalıda bu kadarı fazla.
Konu münih tarafından (03-08-2011 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir..
|