Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-20-2011, 22:15   #8
Kullanıcı Adı
duman
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne eşitliği ya kusura bakmasın kimse bir savcı doktor hakim onca yıl çalışıp didinip askere gidip komutana çay taşımaz patates soymaz . Komutan savcıya doktora çay taşısın !
Arkadaşım senin askerlik yapıp yapmadığını bilmiyorum ama yorumuna bakarsam yapmadığın kanaatindeyim. Doktorlar askeri tabib olarak savcılar ise askeri mahkemelerde yada pozisyonlarına uygun görevlerde değerlendirilir.. Çay taşıyan ne doktor gördüm nede savcı... Öyle insanlar gördüm kü askerde bırak okuyacak maddi durumu askere gelecek para bile bulamayan insanlar vardı... Gelirken köylüsü akrabasının harçlıklarıyla terhis olurkende asker arkadaşlarının yardımlarıyla otobüs bileti alıp gidenler vardı.. Bu adam sırf bedelli askerlik yapabilmek için üniversite okumasını beklemek sizinle aynı klasmana dahil olmasını beklemek imkansız birşey.. İzahını yapabilecek varsa buyursun. Bu adamların suçu ne.. Hayat boyu zaten yaşamlarında gün yüzü görmedikleri yetmezmiş gibi birde sen okuyamadın imkansızlıklarında bahane değil hadi 15 ay yap askerliğini demek adalet mi... Kendini öyle bir insanın yerine koy..ve düşün... Aynı şey sana yapılsa ne düşünürdün.. Elini vicdanına koy... Yasalar önünde eşitiz demi birde....Saygılarla...
duman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla