Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı
Grevs siz benim açıklamalarımdan sizi hedef aldığımı sanıyorsunuz ! Sadece sözlerimi baştan aşağıya okusanız 'sizin dışınızda' 'bir gücün' bir şeyler yapmak istediğini anlatmaya çalıştığımı ve bu vesile ile sizi bu psikolojik savaşa düşmeyin ve 'Cemaat'e' stratejik olarak saldırmayın Uyarısında bulundum !!!
Sizler kendi haklı yahut haksızlığınızı anlatabilirsiniz !!! Lakin 'Bazı çevrelerin' stratejilerini anlamak zorundasınız !!! 'Bizi kullanmak isteyebilirler' 'Neden bu zaman' diye sormazda bilakis uyarı yapanları kınamaya dönerse ! Siz istemeden bile olsa Psikolojik Harekatın içinde olmuş olursunuz ! Diyeceğim ve dediğim budur !!!
|
sizi anlıyorumda sen hareket var derken Hizbullahta bunun bu hareketin parçasıyımış gibi konuşuyorsun.
ayrıca şunuda söylemek istiyorum. eğer sen birine saldırısan hakaret edersen çamur atarsan ve hakaret edersen o kişi isteyerek veya istemeyek sana karşıu bir durumda olumsuz davranması kaçınılmaz olur işte Gülen cematti de bunu yapmıştır. yüzlerce iftira hakaret çamur haberi yapacaksın sonra hareketin içine girme diyeceksin çelişkidir.. ben tabiki imanın orducularını ergenekoncuları kemalistleri laikleri tasfip edip yanlarında durmam mümkün değildir Allah bizleri onlar uzak mı uzak kılsın. ve Allah yine bizleri onlardan gösterenlere. Onlardan ergenekonculardan beter olmasını niyaz ediyorum.
ve ben şahsım adına Asla hakkım helal değildir.
ayrıca Hizbullah böyle toparlanıyor kimleri nelre saldıracaksa artık
zaman, star. bügün, samanyolu ve samanyolu habere sormak lazım bizim bu konuda senaryolarımız yok.