Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2011, 11:48   #2
Kullanıcı Adı
Terennüm
Fethullah Gülen’e ve cemaate karşı çok yüklenildiğini ve onlara haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Hayatının bir döneminde onlara selam vermiş birisi olarak bugün dahi birçok konuda kendileriyle örtüşmüyorum. Gerek yapım itibariyle gerekse beslendiğim yer itibariyle böylesi kolektif yapılara pek sıcak bakmam. Ağabeycilik kültürünün hâkim olduğu bireylerin otonom bir statüye pekte sahip olamadıkları ortamlar bana göre değildir. Yani kısacası bu yazıyı yazan cemaate mensup birisi değildir. Kaldı ki bu kadar alenen kuşatma altında olan birilerine destek vermek için cemaate mensup birisi olmanıza da gerek yoktur. Azıcık vicdanı olan birisi bunu hemen fark edebilir. Bu insanların görüşlerini katılmayabilirsiniz, seversiniz yada sevmezsiniz ama bir gerçek var ki çok profesyoneller, kaliteliler, çalışkanlar, zekiler ve şiddet karşıtı vicdanlı insanlar. Bizim gibi özgürlüğe değer veren insanlara da, her dönem üzerlerinde fırtınalar kopartılan, akıl almaz iddialarla onlara karalama kampanyalarına tabi tutanlara karşın bu topluluğa sahip çıkmak düşer.

hakkaniyetli bir yazı..yazarı tebrik ederim..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla