Bi kac gündür konuya bakiyorumda listeyi ilk gördügümden beri bilal bastana oyumu verecegimi biliyordum eski bi üye mi yeni bi üye mi hic bilmiyorum ama foruma tekrar döndügümden beri baya aktif oldugunu gördüm o yüzden ayin üyesi olmayi hak ediyor.
Diger arkadaslara da oy vermeyi isterdim cünkü forumda isim yapmis saygiya layik üyeler ama bu sefer sadece tek bir kisiye oy vermeye karar verdim.
Önemli not:
Listede kendi nickimi gördüm ve üzüldüm. Bu listede olmayi hak etmeyen tek kisi benim. Eskisi kadar aktif degilim forumda. Ayrica uzun süre yoktum. Sonra tekrar geldim ama dedigim gibi aktif degilim bir iki konuya bakip kaciyorum. Ayrica gecen sene bu ankette yer almistim bile. Bu yüzden nickimin tekrar burda yazili olmasini dogru bul(a)muyorum. InsaAllah yöneticiler simdi bana kizmazlar bunu burda ulu orta yaziyorum diye. Tabi ki memnun oldum ama egri oturup dogru konusalim - hak etmiyorum. Nickimi listeden silmeyeceginizi de biliyorum ragmen düsüncelerimi yazmak istedim. Hani belki benim gibi düsünenler vardir ve bunu haksizlik olarark görürler ama biseyde demeye cekinirler birde bu yüzden yazma geregi duydum. Tabi hayat memat meseleside degil bu anket
amma ve lakin listede olmamayi tercih ederdim bilesiniz.