04-19-2011, 22:51
|
|
|
Alıntı:
CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı
Vermeyin kardeşim...
Sizin gibi adamlar zaten Ak Partiye oy vermemeli...
Bu parti memleket sevdalısı, kendi tuttuğu takımı memleketinden değerli gören adamın ne işi var Ak Partide...
Sizin gibi adamlar Ak Partiye oy verirse ben vermem zaten...
LAz fıkralarına bazen kızıyorum ama sanırım kızmamalıyım, muhabbetin komedisine bakarmısın. BEnde laf anlatmaya çalışıyorum işte...
Trabzon çampiyon olamazsa, Ak Partinin başında olduğu memleketttede yaşamayın, yeni bir devlet kurun kendinize oralarda...
|
kardes bu mantikda yanlis yani daha yapici olmalisin su anda ya sev ya terket diyenlerden bir farkin yok ;)..
ayrica trabzonda laz yoktur, trabzonun lazliklada alakasi yoktur o acidanda icin rahat olsun ama su bölgesel ayrimciligi sakin yapmaya kalkmayalim bu partimiz, ülkemiz icinde tehlikeli..
bak birseyin altini cizdim ortada adaletsiz, tarafli yani aleni bir taraf tutma varsa tepkimizi koyariz ki ben ne partimizin nede basbakanimizin böyle birsey yapcagina ihtimal vermiyorum eger yaparsaki zaten biz ak partiyi yanlis tanimisiz diyebiliriz..
o trabzon hakedene degerinide verir öyleki 8 milletvekilinin 6 sini ak partiye chp den belediyeyi alip ak partiye verebiliyor o acidan hic bir sorun yok güzel kardesim ;)
|
|
|