Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2011, 22:17   #3
Kullanıcı Adı
ibocan
Alıntı:
TYH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben kendisi hakkında olumlu olumsuz yorum yapmayacağım zira Amerika'da binlerce sivilin katlinde rol oynamış bir insandır.Aynısını Amerika yüzbinlerce kat şiddetli şekilde Irak'a uygularken gene lanet okumuştuk..Emin olduğum bir tek şey var o da birazdan "aman kardeşim müslüman müslümanın açığını aramaz,zaman birlik olma zamanı"cı arkadaşlar dolar bu konuya
tabiki sayın abim bizlerde seninle aynı fikirdeyiz..ama o müslüman olan usamabin ladin ve onun örgütü taliban bi oyuncak olarak müslümanlara savaş açılmasında ve MÜSLÜMANLARIN ÖLDÜRÜLÜP KATLEDİLMESİNDE bi oyuncak olarak kullanıldı, bi müslüman diğer müslümanların öldürülmesini ve katledilmesini istemez, uçağa atlayıp diğer gayri müslümlerin binasına suikast düzenleyip BÜYÜK SAVAŞ SORUNLARI çıkartmaz, aslında bu adam bi piyon , sayın abicim inşallah beni anlamışsındır.yoksa sizinle bi alıp veremediğim durum yok..bu adam nereye gittiyse orada büyük katliamlar ve yıkım oldu,, yani bu adam bi oyuncak gibi kullanıldı ve insanların gözü boyandı , ve size sayfalarca yazabileceğim bir çok sebep var,
hem siyasi olarak anlatırım hemde manevi olarak size sunarım .ama kastım bi müslümana muhalafet olmak değil,gerçekleri konuşmak üzere,
ibocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla