Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2011, 22:32   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
akillisozler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş sen abdyi protesto edeceğine önce abdullah beyi protesto et..

hadi obama küfür diyarının kafir yöneticisi..ladinin ölümünden mutluluk duyması normal değilmi..

ya bizim cumhurbaşkanının sözlerine ne demeli:herkese ders olsun..memnuniyet duymuş..

dinleyince şok oldum

insan bu kadarda abd yandaşı olmazki..

neye göre mutlu olmuş...

protesto edeceksen önce cumhurbaşkanını protesto et.çünkü cumhurun sözcülüğünü ladin olayın yapmadı..kimin yaptı dersinn...akıllı sözler değil bunlar..
Sözlerim akıllıcadır kardeş. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün, Usame bin Ladin'in öldürülmesinden memnuniyet duydum şeklindeki açıklamasını tasvip etmedim ve o açıklamayı rahatsız edici buldum. Ama şunu da göz önünde bulundurmamız lâzım ki, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Usame bin Ladin'in El Kaide terör örgütüyle ilişkileri sebebiyle onun masum insanların öldürülmesinden sorumlu olduğunu düşünerek o sözü söylemiş olabilir. Ben de bu sebeple yani Usame bin Ladin'in masum sivillere karşı saldırılarda parmağı olup olmadığını bilmediğimden dolayı ona karşı mesafeli duruyorum. Çünkü, İslam'a ve Müslümanlara saldıran kâfirlere ve zalimlere karşı savaşa evet, ama masum sivil insanların öldürülmesine hayır diyorum.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla