Konu
:
Terör , bölge insanın gündemi ve sorunları vs .vs .
Tekil Mesaj gösterimi
05-06-2011, 23:41
#
6
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Alıntı:
Mavera
Nickli Üyeden Alıntı
aslinda ötekelestirmeden bu sorunu cözmeliyiz yani kafamizi devekusu gibi topraga gömerek, sorunu salt ekonomik sorun olarak görürsek bir arpa boyu yol alamayiz..
bölgenin belli dinamikleri var o halde bunlara saygi duymaliyiz yani bu ülkede sadece kürtler yasamiyor gibi isin kolayina kacan cümleler yerine ya kardesim sorunun nedir, gel bir konusalim mantigini güdmeliyiz..
bu sorun öyle bir sorun ki ne bdp li nede bdp siz oluyor yani kabul etsekde, etmesekde bdp o bölgenin bir gercegi madem pkk terör örgütü, elini kana bulamis o halde bdp yide sürece katmaliyiz ama birde olayin su tarafi var bdp cözüme yanasmiyor cünkü biliyorki sorun cözülürse varlik nedeni ortadan kalkacak..
acikcasi bdp nin son cikardigi adaylari önemsiyorum yani daha bir genis tabanli, degisik kürt kesimlerini temsil eden ve daha bir cözüme yatkin isimler tabiki tokmak imralidaki caninin elinde oldugu sürece isimlerin pek önemi var mi oda tartisilir..
malesef partimiz acilim konusunda bir duraksama dönemine girdi belki bunda yaklasan secim dönemi ve milliyetci oylarinda etkisi olabilir belkide mhp nin baraj altina atilma durumu vardir ama mhp de türk milliyetcilerin temsilcisi olmasi hasebiyle cözümün bir parcasi olmasini dilerdim ama bu ayni bdp gibi ütopyadan ileri gidemeyecekdir!..
sorunun cözümü daha demokratik, daha özgürlükcü, daha devleti degil bireyi öne cikaran anayasayla baslarki bence ak partinin secimden sonra ilk isi yeni anayasa olmalidir!
Yanılıyorsun kardeşim.
İnan bana bu sorun çözüşürse BDP daha çok güçlenecektir.
Buna umarım zamanla her beraber şahit oluruz.
Dün Demirtaş "şiddetten gelen bir oy bile bize haram olsun" diyordu.
Çünkü biliyor ki tarafları şiddet uygularsa kendilerinin aleyhine olur.
Asi_isyankar
Açık Profil bilgileri
Asi_isyankar nickli üyeye özel mesaj gönderin
Asi_isyankar´nin Web Sitesini ziyaret edin
Asi_isyankar - Daha fazla Mesajını bul