Konu
:
Terör , bölge insanın gündemi ve sorunları vs .vs .
Tekil Mesaj gösterimi
05-07-2011, 14:39
#
18
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
EZEL
Nickli Üyeden Alıntı
.
İlk soru benden O bölgenin insanın gerçek sorunları nedir ? Bu gün düşünüyorum batıda yaşıyorum ben iş güç buluyorum acaba ordaki insanlar batıdaki gibi iş güç bulabiliyorlarmı ? Evlerine ekmek götürebiliyorlarmı ? Götüremiyorlasa bunun yıkıcı psikolojisi ile nasıl başediyorlar ? Acaba bölge insanın önüne sanki onların gerçek gündemiymiş gibi ikide bir sunni gündemlermi getiriliyor . Şimdilik bu kadar daha sorularım olacak
Grevsin ilk sayfada yazdığı maddelerin birine hariç hepsine katıldığımı söyledim zaten. Ekonomik açıdan her yerde ne kadar sorun varsa burada da nerdeyse o kadar sorun var. Elbette devletin zamanında doğu ve g.doğuyu ve halkını hor görmesi, ötekileştirmesi buraların gelişmesini de epeyce yavaşlatmıştır. AK Parti ne zaman buralara hakim olursa o zaman ekonomik açıdan buralarında batıdan farksız olacağından eminim.
Mesela şu ''çılgın proje''. Tamam hoş, güzel, müthiş bir proje. Ama yani o an aklıma özellikle de g.doğuda yaşayan insanların bir kısmı aç susuzken kalkıp ülkenin en güzel şehri olan İstanbula yatırım yapmak ne kadar akıllıca diye de düşünmedim değil. Bu proje yerine ihtiyacı olan şehirlere, ihtiyaç doğrultusunda bir iki şey yapılmasını isterdim. Ve eminim o zaman bugün AK Partiyi desteklemeyen başta kürtler olmak üzere herkes başbakanı daha fazla takdir ederdi.
ALmi´
Açık Profil bilgileri
ALmi´ nickli üyeye özel mesaj gönderin
ALmi´ - Daha fazla Mesajını bul