Konu
:
Pkk yandaşları Mardin Kızıltepe'de ilköğretim okulu öğrencilerine saldırdılar!
Tekil Mesaj gösterimi
05-07-2011, 20:03
#
18
Kullanıcı Adı
SaNaL DeLi
Alıntı:
Asi_isyankar
Nickli Üyeden Alıntı
Şahsen ben kendim yolları kapatan bazı kişileri uyardım bir kaç defa
Ve kapattıkları yolları onlara açtırdım.
Sonra bir daha öyle pek yolları kapattıklarını görmedim.
Herkes üzerine düşeni yapsa problem kalmaz.
Bende BDP'nin bunları ciddi bir biçimde dışlamasını istiyorum.
Bununla beraber devlet de üzerine düşeni ciddi bir biçimde yerine getirmelidir.
Şahsen bende uyardım bir kaç defa güzellikle o an açmış olsalar bile yolu içeriye girdikten sonra tekrar kapattılar.
Geçenlerde akşam yaşlı bir adam çıktı burda teker yakmayın dedi az kala adamı döveceklerdi yaşlı adam sopayı alıp kovaladı onları biraz sen kimsin bize karışıyorsun burası apocu şehri dediler ve sağdan soldan birileride destek çıkınca adam gitti evine kaderine razı oldu.
En büyük görev bdp ye düşüyor bdp istese tek bir çocuk bile yolu kapatamaz taş atamaz. Tek bir insan bile kepenkini kapatmaya meraklı değil insanlar korkusundan sesini çıkaramıyor korkusundan kepengini kapatıyor. Bunu bilmeyen esnaf yok kendimizi boşa kandırmayalım.
Devlet üzerine düşeni kısmende olsa yapıyor ama bdp destekçileri devleti polisi tahrik etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Öyle küfürler ederlerki polise ben şahsen polisin o sabrına hayran kalıyorum.
Bu küfürler başka insana yapılsa sana bana yapılsa elimizi kana bular katil oluruz.
Polisin ölçüyü kaçırdığı anlar olmuyormu diyeceksin elbette oluyor sonuçta onlarda bir insan ve onlarada hak vermek gerekiyor.
Bu kadar yapılan tahriğe bu kadar yapılan küfürlere o kadar bile dayanmaları büyük bir sabırdır.
Saygılar.
SaNaL DeLi
Açık Profil bilgileri
SaNaL DeLi nickli üyeye özel mesaj gönderin
SaNaL DeLi - Daha fazla Mesajını bul