Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2011, 19:20   #2
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
NûN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nasıl yani?
Zamanı derken, özel bir kanal değil mi? Kamusal alan mı ki?
Stv'nin diger kanallardan ayri bir durumu var.
Bu ayricalik surdan kaynaklaniyor. Stv bir cemaatin tv kanali. Bu cemaat hasbelkader AK partiyi destekliyor. Bu herkesce malum olan birsey. Hocaefendi ve cemaati yillardir takip altindalar. Onlarin her hareketi titizlikle inceleniyor. Yapacaklari bir davranis önce kendilerini baglar sonrada cemaati vesile ederek AK partiye saldirmak icin zemin olusturur. Bunun gecmiste örnekleride vardir.
Bundan bir iki yil öncesine kadar biliyorsunuz AK partinin basina kimler musallat oldular. Parti kapatmak icin olmadik metotlara bas vuruldu. Simdiyse o günlere kiyasla daha rahat hareket edilebiliyor.

Hilal tv de bu uygulama yillardir yapiliyor. Ve gayette basarililar. Fakat Hilal Tv nin AK partiyle herhangi bir münasebeti yoktur. Onlarin yaptiklari bir camiayi veya bir siyasi olusumu baglamaz.
Stv de baglamaz denilebilir fakat bunu demek realiteye aykiri olur.

Stv yi begeniriz veya begenmeyiz...bireylerin tercihidir. Bende pek tercih etmem izlemeyi...bunun tek sebebi diger haber programlarinin daha fazla ilgimi cekmesidir. Fakat bu durum objektif olmamizi engellememeli. Objektif olacaksak , AK parti ve Cemaat baglantilarinida göz ardi edemeyiz...dolayisiyla cemaatin kanalinda olanlarda iyi yorumlanmali...diye düsünüyorum.

Bu gercekler cercevesinde Basbakanin Basörtülü bir adayin göstermemesini de destekliyorum. Cümkü onunda zamani oldugunu düsünüyorum.

Konu BeldeiTAYYIBe tarafından (05-09-2011 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir..
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla