Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-23-2011, 17:12   #6
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende sunu anlamiyorum neden öncelikle ünv yasaginin üstüne egilinmedi tabiki bunda degisik faktörlerde var mesela o kesimde ünv ye giden bayan sayisi az, ilkokul zorunlu olmasa belki ilkögretimede bayanlar gönderilmeyecek ve kendi egitimlerini verecekler..
ben davalarinda haksiz demiyorum sonuna kadar haklilar bana göre basörtüsü sorunu heryerde cözülmeli hemde hemen ama yasadigimiz sürec ortadadir o halde onlarda bu sürece katki amaciyla öncelikle ünv lerdeki sorunlara yogunlasabilirler..
ayrica samanyolunun haberlerini savunmuyorum ki bana göre canan bezirgan konusunda cok büyük yanlis yapip onu fadime sahinle esdeger gördüler..
bu konular hassas konulardir daha bir yapici olmaliyiz ve bir sekilde her kesim tasi elin altina koymaliki sorun ivedilikle cözülsün ama yapici olmakdan cok inatci bir tavir sergilersek sorunu cözmek bir yana dursun dahada köklestirebiliriz!

değerli kardeşim bende şunu anlatamıyorum üni yasağının kalkmasının konuşulmasında 2 sene önce olan birşey neden üni yasakının kalkması başlamış gibi dile getirilip provakatörlük yaftası yapıştırılıyor. bu mucadeleyi başlatan kardeşlerimiz 411 el krizinden sonra bu yola başvurdular. madem mesclis bu kadar millet vekili ile çözemiyor o zaman biz kendi mucadelemizi verecez deyip başladılar. eğer bir sorun varsa sonundan yada ortasında değil kaynağından başından başlanmalı. ilköğretimdeki mucadele çok çok önemli bir mesledir. sorunun sadece üni ile çözülmeyeceğini tüm türkiye ye göstermiştir. ve bu sorunun üni soru çözülse daha sorunun davem edeceğini göstermiştir. her alanda kalması gerektiğini göstermişti.r yasağık 20 yıl aralıklarla parça parça değil tek celsede kalkması gerektiğini göstermiştir. provakaötlükle suçlamak yerine bu sorun tamamen hal edilmeli görüldüğü gibi ilköğretimde de talepler var denilmeli idi. bu destek görülmeli köstek değil dunyanın her yerinde bir sorun için bir eylem başlatıldığı zmana o sorunu çözmek isteyenler için bir yolmuştur olur. ama ne hikmetse bizde hükümete engel görülüp ezdirilmeye çalışılmaktadır.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla