Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2011, 20:02   #7
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
daha öncede yazdım yine yazayım..chpde merhum adnan menderesin ahı var..bu saatten sonra kim gelirse gelsin chpnin iflah olması zor..
Sadece merhum Adnan Menderes'in mi ahı var zalim CHP'de? CHP'nin 1923'den 1950'ye kadar Türk Milleti'ne yaptığı kötülükler unutulacak mı? Hayır, asla! 27 senelik tek parti diktatörlüğü, Ezan-ı Muhammedî'nin Türkçe okutulması zorlaması, Kur'an-ı Kerim'in öğretilmesine getirilen kısıtlamalar, Kürtlere yaptığı katliamlar, 1937-1938'de Dersim'de Alevilere yaptığı katliamlar, 1942 Varlık Vergisi'yle gayrimüslim vatandaşlarımıza yaptığı zulümler, 1946 Hileli Genel Seçimiyle Demokrat Parti'nin iktidarını eşkiyalıkla gasp etmesi, CHP'nin bunlar gibi nice zulümleri hiç unutulmayacak! CHP denilen zalim parti, kurulduğundan bugüne sanki Türk Milleti'nin düşmanıymış gibi varoldu ve varlığı süresince Türk Milleti'ne çok kereler zulümler ve kötülükler yaptı.

28 Şubat 1997 Askerî Darbesi'nden sonra binlerce başörtülü genç kızın üniversitelerde başörtüleriyle öğrenim görmeleri CHP'nin de gayretleriyle engellendi. Zulme uğramış olan o başörtülü kızların gözyaşları, zalim CHP'nin bugün yaşamakta olduğu rezillik ve perişanlığın nedenleri arasında önemli bir yer tutmaktadır diye düşünüyorum. Tarihin; katliam, zulüm, kötülük, haksızlık, ahlâksızlık ve halka düşmanlık tarihidir zalim CHP. Gözyaşlarını akıttığın masumların gözyaşlarında boğul CHP!

Âlemlerin Rabbi olan Allah'a havale ediyorum zalim CHP'yi. Allah hakkından gelsin CHP'nin.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla