Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-18-2011, 21:54   #4
Kullanıcı Adı
EZEL
Hüdaverdi arkadaşımızda tecrübelerini bizimle paylaşmış özellikle 3. şıkkında söylediği askerlere usta birliğinde kullanmayacağı silah ile eğitim verilmesi çok önemli çünkü bu sefer asker usta birliğinde verilen silahı öğrenmek tanımak ve alışmakla geçiyor hatta bazen daha alışmadan operasyona çıkıyor ki çok vahim bir durum çünkü zaten bir çok silah sorunlu askerde acemi ise apışıp kalır yani .
9. Şıkta söylediği cihazın ismi ilkden benimde dilimin ucuna gelip gitti sonra hatırladım sanırım pointer nişan cihazından bahsediyor şu lazerli hedefleyici olan cihaz evet bende askerde çok heves etmiştim o cihaza Bir kötü yanı oda gece görüşle bakıldığında yerinizi deşifre edebilir diye biliyorum kullanmadığım için avantajlarını dezavantajlarını fazlaca bilemiyorum
Bir hakim tepeden diğer hakim bölgeye intikal etmeden önce 3-5 kişilik bir öncü birlik gönderip tepenin emniyetinin kontrol edilmesi 100-150 kişilik bir bölüğün pusuya düşmesinden iyidir teröristler 3-5 kişiye kafa kafaya gelmedikden sonra saldırmazlar çünkü diğer hakim bölgedeki komando bölüğü bu sefer onların yeri deşifre olduğu için onların canını okuyacağını bilirler . Birde öncü daha hafif yüklü olurlar bir pusu anında kendilerini bir koruyacak bir doğal mevzi gerisine atabilirler bir bölük ise atamayabilir .

Konu EZEL tarafından (07-18-2011 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla