Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2011, 17:03   #81
Kullanıcı Adı
@yşenur
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir reklam ile , tabelalarda türkçenin altına kürtçe yazılması ile (sadece belli yerlerde, d.bakır,hakkari vs gibi yerlerde gecerli olmak üzere) özerkliğin gelebileceğini söylemeniz akıl almaz bir şey.

Hepimiz kürt milliyetçisi olmadık. Bak kardeşim AK Partiye oy veren kürtler asla milliyetçilik yapmaz. Onu yapanlar bugün bdp'li kürtlerdir veya şuan dağda olanlardır. Milliyetçilik yaparlar, çunku zamanında devletten çok çekmişlerdir ve tabi imanda da zayıflık vardır biraz mutlaka. Yaptıkları şey asla ama asla tasvip edilemez bir şey fakat milliyetçiliği ancak o konumda olan insanlar yaparlar. Bizler değil.
Bizim söylemek istediğimiz tek şey; her seyi bu kadar ABARTMAYIN. Komplo teorileri üretmeyin.

'Kağıt' filminde diyor. Sadece bir kağıt parçası yüzünden bu devlet bu ülke yıkılıyorsa, bırak yıkılsın.
Ama bizim devletimiz, ülkemiz, bayrağımız, vatanımız bu kadar küçük basit değil ki böyle ufak tefek sebepler yuzunden hemen parçalansın, yıkılsın.
Siz biz hepimiz sadece panik yapmayalım, birbirimizi galayana getirmeyelim, sakin olalım.
Çünkü inanın ki bu tür milliyetçilik yaparak, sert çıkarak, aklınızdan korku filmi seyrediyormuşcasına teoriler üreterek bu ülkeye en büyük zararı siz verirsiniz.
Nefret ettiğimiz, içlerinde zerre merhamet olmadıgını söylediğimiz bdp/pkk'dan daha fazla tehlikeli olmuş olursunuz şu sözlerinizle.

Velhasıl kelam; Bu uygulamayı desteklerim şayet olursa. Olmasaydı da gece gunduz niye kürtçe reklam yok deyip kendi kendimi de yemezdim. Yani olup olmaması biz ''milliyetçi olmayan kürtler'' için pek de önemli değil. Fakat böyle bir uygulama yapılacagı sırada ise saçma sapan tepkiler verip de bu uygulamaya karsı çıkmayız, bunun yanlıs olacağını ve sırf bu yuzden ülkenin bölüneceğini söylemeyiz.
Çünkü böyle bir şeyin olması mumkun değil.

Bakıyorum sadece kürt milliyetçisi değilmişsin birde dağdakileride savunurmuşsun
benim senin gibi dağdaki üç beş çapulcuyu kendine yakın gören kişilerle tartışmam bile söz konu değildir...
@yşenur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla