Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2011, 17:06   #83
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bazıları hala dünyaya liderlik rüyası göre dursun biz daha reklam filminin vatanı böleceği korkusu yaşıyoruz
ufkumuz çok dar çok canlı yayında kuş dili konuşanı gördük gülüp geçtik ama mesele kürtçe olunca aman olmaz

Bir damla su ile birşey yapamazsın. Ama binlerce damla su ile adam öldürebilirsin. Kürtçe Tv, Kürtçe Reklam, Kürtçe eğitim, Kürtçe şehir isimleri, Kürtçe tabela, Kürtçe nüfus cüzdanı... Özerk Kürt Devleti, Kürt bayrağı, vergiden muafiyet...

Bak bu görüntüler daha geçen gün bizim topraklarımızda yaşandı;

Sen bu ülkede bunu yaparsan, ben de Kürtçe Tv gibi taleplere şüpheyle bakar, karşı çıkarım. Vatan bu. Hepimizin evi.

Sorunu hala basit bir Kürtçe reklam olarak düşünüyorsun. Sadece tek bir soru; Kürtçe reklam konusunu ilk kim düşünüp bu konuyu gündeme taşımış? Kürtçe reklamın önü açıldı. Kürtçe reklam gibi bahanelerle ortalığı yakıp yıkanlar, adam öldürenler, şimdi kalkıp teşekkür mü edecek. Allah razı olsun, sorunumuzu çözdünüz mü diyecek.

Bu kafirlerin diyeceği belli. "Devlet bizi öldürdü. Astı kesti. Şimdi basit bir Kürtçe reklama onay verdi diye hiçbir şey çözülmez." TRT 6 açıldığında sanki çok teşekkür etmişlerdi. Ak Parti'nin yaptığı onca yatırıma, onca iyiliğe, ölüm kusarak karşılık verdiler.

Hala "Yazıktır günahtır. Pkk değil, benim doğudaki Kürt kökenli sarı çizmeli Mehmet ağam istiyor bunları. Yapalım. İnsanlıktır." diye düşünen insanlarımız varsa sakın sokağa bile çıkmasınlar. Devir kötü. Elinde şekerle gezen çok insan kasabı var. Bu kadar iyi düşünen, saf insanları yaşatmazlar.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla