Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı
Eşref geçenlerde de aysel tuğluk denilen kendini bir şey sanan kadın özerklik ilan etti. O özerklik ilan etti özerklik mi oldu? E bu görüntüler dünden bugune her nevruzda ya da mitinglerinde yapılan gösterilerde mevcut olan görntülerdir. Onları bu kadar ciddiye almamak lazım diye düşünüyorum.
|
Orada pkk ve apo posterleri var. Pkk bölücü örgüt değil mi? Apo terörist değil mi? O görüntülerde adamlar pkk çaputunu dalgalandırıp burası Özerk Kürdistan diyor. Bu bölücülük değil mi? O zaman balyoz davası sanıklarını da serbest bırakalım. Adamlar planlamış ama kendi kendilerine. Ciddiye almayalım.
Bu tür olayları ciddiye almak için adamların resmen ülkeyi bölmesini mi bekleyeceğiz?
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaş senin devletini kürtler yıkmadı gidip kürtlere düşman oluyorsun...
konuşacak tabi elin emperyalistinin dilini her alana alacaksın reklama,okula,tabelaya ama vatandaşın olan kürt bunu isteyince aman devlet elden gider...
ne narin devletiniz varmış...
|
Akıncı kardeşim, sen benim yazdıklarımı okumadın herhalde. Benim akrabalarımda da Kürt var. Teyzem Kürt kökenli biriyle evli. En yakın kuzenlerim Kürt. En samimi olduğum arkadaşım Kürt. Zaten ben de Kürt değilim ama doğuluyum. Benim dediğim pkk yanlısı bölücüler. Bunların dini mezhebi, milliyeti olmaz.İster Türk olsun isterse benim gibi Çerkez.
Sen bugün gitsen, doğudaki o temiz kalpli Kürt kökenli kardeşime sorsan, sana "Kürtçe televizyon reklamı istiyoruz." mu der?
Adam önce Kürtlüğü kullanan pkk illetinden kurtulmak ister. Aş ister. Ekmek ister. Bölgeye yatırım isterim. İş yok. Aş yok. Yatırım yok. Pkk illeti yüzünden bölgeye giden doktor yok, öğretmen yok. İş adamı yok. Sen kalkıyorsun Kürtçe reklamı istiyorsun. Yahu adam demez mi "ayranımız yok içmeye tahtırevanlı mı gideceğiz..."
Böyle basit şeyleri kimin istediği belli. Adamlar sorun çıkartmak için suni gündem oluşturuyor. Bunu nasıl göremezsin?